ASIGURARE GARANTIE

LICITATII CONTRACTUALE


Telefon: 0751.913.325
Asigurare Garantii contractuale licitatii logo
Newsletter imag mica.pptx Logo Logo Avocatul Tau Romanian Shipping Logo Final 1x2sportbets topstores
Trimite oferta pe care o ai si noi iti garantam ca iti gasim o oferta cu -10% mai buna!
Practic noi cautam oferte la peste 300 de brokeri din Romania pana gasim oferta cea mai buna pentru ca tu sa platesti mai putin.
FARA GARANTII (BO/CEC)*
FARA ANALIZA FINANCIARA**
EMITERE IMEDIATA***
* Fara Garantii (BO/CEC) pentru valori ale garantii sub 200.000 lei
** Fara Analiza Financiara pentru valori ale garantiei sub 500.000 lei
*** Emitere Imediata in anumite conditii
Despre Asigurari Garantii de Buna Executie
ASIGURARE GARANTIE LICITATIIAsigurari Garantii Participare LicitatieAsigurari Garantii Buna ExecutieAsigurari Garantii IntretinereAsigurari Garantii Returnare AvansAsigurari Garantii Retineri MonetareAsigurari Garantii de PlataAlte GarantiiThe Light GroupContact
ASIGURARI GARANTII DE BUNA EXECUTIE
> Garantia de buna executie (Performance Bond) este instrumentul de garantare solicitat oricarei companii care semneaza un contract de achizitie publica.
> Aceasta il protejeaza pe beneficiarul unui astfel de contract de orice neindeplinire a indatoririlor pe care Executantul si le asuma in contractul semnat pentru orice tip de achizitie publica Beneficiarul contractului are astfel la dispozitie o garantie certa care il protejeaza fata de riscul neindeplinirii sau indeplinirii necorespunzatoare a obligatiilor contractuale asumate de Executant prin contract.
> Beneficiarul are dreptul de a emite pretentii de despagubire asupra garantiei de buna executie in cuantumul acesteia dar nu mai mult decat limita prejudiciului creat in cazul executarii defectuoase a obligatiilor asumate de Executant.
> Anterior emiterii unei pretentii de despagubire, Beneficiarul este obligat sa instiinteze Executantul cu privire la obligatiile contractuale neonorate si termenul de remediere a acestora. In cazul contractelor de achizitie publica, Garantia de buna executie trebuie sa fie valabila pentru intreaga perioada de valabilitate a contractului aceasta incluzand atat perioada de executie cat si perioada de notificare a defectelor.
> Asiguratorul garanteaza acordarea unei despagubiri Beneficiarului, in limita sumei asigurate in situatia in care Asiguratul se face vinovat de neindeplinirea sau indeplinirea necorespunzatoare a obligatiilor stipulate  in Contractul de Lucrari / Prestari servicii, iar Beneficiarul constata anumite deficiente, lipsuri, defecte ale lucrarilor.
> Conform legislatiei, asigurarea de garantie de buna executie se incheie atat pentru perioada de executie cat si pentru perioada de notificare a defectelor. Valoarea garantiei este 5-10% din valoarea contractului de baza , ce se stabileste de catre Autoritatea Contractanta ( 2.5%-5% pentru IMM-uri).