ASIGURARE GARANTIE

LICITATII CONTRACTUALE


Telefon: 0751.913.325
Asigurare Garantii contractuale licitatii logo
Newsletter imag mica.pptx Logo Logo Avocatul Tau Romanian Shipping Logo Final 1x2sportbets topstores
Trimite oferta pe care o ai si noi iti garantam ca iti gasim o oferta cu -10% mai buna!
Practic noi cautam oferte la peste 300 de brokeri din Romania pana gasim oferta cea mai buna pentru ca tu sa platesti mai putin.
FARA GARANTII (BO/CEC)*
FARA ANALIZA FINANCIARA**
EMITERE IMEDIATA***
* Fara Garantii (BO/CEC) pentru valori ale garantii sub 200.000 lei
** Fara Analiza Financiara pentru valori ale garantiei sub 500.000 lei
*** Emitere Imediata in anumite conditii
Despre Asigurari Garantii de Retineri Monetare
ASIGURARE GARANTIE LICITATIIAsigurari Garantii Participare LicitatieAsigurari Garantii Buna ExecutieAsigurari Garantii IntretinereAsigurari Garantii Returnare AvansAsigurari Garantii Retineri MonetareAsigurari Garantii de PlataAlte GarantiiThe Light GroupContact
ASIGURARI GARANTII RETINERI MONETARE
> Asigurarea de Garantie privind Sumele Retinute acopera plata in favoarea Beneficiarului a unei despagubiri, in situatia in care Asiguratul a esuat in indeplinirea obligatiei (obligațiilor) de a remedia un defect (defecte) pentru care este raspunzator potrivit prevederilor Conditiilor de Contract.

> Se pot debloca si garantii deja constituite pentru contracte mai vechi, prin inlocuirea cu o polita de garantie privind sumele retinute.

> Pentru emiterea politelor, asiguratorii pot solicita ca si contragarantie un bilet la ordin avalizat sau o fila cec. De la sucursalele societatilor comerciale de nationalitate straina constituite în Romania, se accepta ca si contragarantii inclusiv scrisori de la societatea-mama (parent company guarantee sau corporate guarantee).

> Dintre avantajele asigurarii de Garantie privind sumele retinute enumeram urmatoarele:
  • costul redus
  • emiterea rapida
  • flexibilitatea
  • protejarea capitalului de lucru

> Un aspect foarte important care trebuie punctat: desi sunt emise de o societate de asigurare, aceste polite de garantii nu functioneaza ca o asigurare obisnuita. Astfel, ASIGURATUL are obligatia de a returna ASIGURATORULUI sumele ce se vor plati de catre aceasta in favoarea BENEFICIARULUI cu titlu de despagubire.